04 آبان 1405

حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، اعلام کرد که اعتبار کالابرگ در آینده افزایش خواهد یافت و جاماندگان امکان خوداظهاری دوباره را خواهند داشت.

او گفت افرادی که از فرایند خوداظهاری جامانده‌اند یا خارج از فهرست 44 میلیون نفری بوده‌اند، فرصت ارائه اطلاعات و بررسی وضعیت خود را خواهند داشت.

در پاسخ به پرسشی درباره افرادی که هنوز موفق به ثبت خوداظهاری برای افزایش اعتبار کالابرگ نشده‌اند، پورمحمدی گفت که در این زمینه مشکلی وجود ندارد و هدف اصلی این است که منابع محدود به افرادی برسد که واقعاً به آن نیاز دارند.

او افزود که افرادی که فرم خوداظهاری به دستشان نرسیده، دوباره مهلت خواهند داشت. همچنین کسانی که خارج از فهرست 44 میلیون نفری قرار گرفته‌اند می‌توانند اعلام کنند که مشمول دریافت یارانه هستند تا پرسش‌نامه برای آنها ارسال و وضعیتشان بررسی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد که در صورت احراز شرایط و تأیید استحقاق افراد، یارانه به آنها پرداخت خواهد شد؛ اما افرادی که درآمد کافی دارند و از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردارند، نباید انتظار داشته باشند منابع حمایتی از افراد نیازمند گرفته شود و به آنها اختصاص یابد.

پورمحمدی با اشاره به آغاز پرداخت اعتبار 500 هزار تومانی کالابرگ گفت که معیار اصلی، شناسایی افرادی است که درآمدشان از سطح مشخصی پایین‌تر است. او افزود که اطلاعات کافی برای شناسایی این افراد وجود دارد و پس از بررسی وضعیت خانوارها، حمایت از افراد واجد شرایط انجام می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت شناسایی دقیق‌تر خانوارهای نیازمند ادامه داد:

  • خانواده‌هایی که با بیماری اعضای خانواده مواجه‌اند
  • خانواده‌هایی که در تأمین هزینه تحصیل فرزندان دچار مشکل‌اند
  • خانواده‌هایی که سرپناه مناسب ندارند
  • خانواده‌هایی که بیکار هستند

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پایان تأکید کرد که فرایند شناسایی نیازمندان به‌تدریج تکمیل خواهد شد و اعتبار کالابرگ نیز قطعاً در آینده افزایش می‌یابد.